Ani Koivisto

Tarjoamiini palveluihin Aimiessa kuuluu ripsienpidennykset, koulutukset, lash lift, meikkaukset, microblading, hampaiden valkaisut, parafiinihoidot, geelilakkaukset sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Olen tarkka ja huolellinen, kuuntelen asiakkaani toiveita ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen toteutukseen.

Kaudeudenhoidon lisäksi olen ammatiltani myös valokuvaaja, jota voin hyödyntää esimerkiksi tyttöporukoiden kauneusilloissa tai ottaakseni sinusta edustavan kuvan vaikka LinkedIn profiiliin. Töitäni ja kuviani pääset näkemään täällä: www.anikoivisto.com

Älä turhaan epäröi ottaa yhteyttä jos jokin asia askarruttaa :)

Nette Laak

Toimin Beauty Studio Aimien kosmetologina. Minulta hoituu sokeroinnit, jalka- ja kasvohoidot, täyteainehoidot sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Seuraan trendejä, ja pyrin myös uudistamaan palvelujani näiden mukaan.

Iho on elimistömme suurin elin, eli on sanomattakin selvää, että se vaatii jatkuvaa hoitoa. Autan sinua hoitamaan ihoasi oikeilla tuotteilla sekä saamaan arjen murheet ja stressin taka-alalle. Rentoudu, ja anna minun tehdä päivästäsi parempi.

A little luxury goes a long way!