Henkilökuntamme

anikoivisto

Ani Koivisto (omistaja)

Tarjoamiini palveluihin Aimiessa kuuluu ripsienpidennykset, koulutukset, lash lift, meikkaukset, microblading, hampaiden valkaisut, parafiinihoidot, geelilakkaukset sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Olen tarkka ja huolellinen, kuuntelen asiakkaani toiveita ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.
Kaudeudenhoidon lisäksi olen ammatiltani myös valokuvaaja, jota voin hyödyntää esimerkiksi tyttöporukoiden kauneusilloissa tai ottaakseni sinusta edustavan kuvan vaikka LinkedIn profiiliin. Portfoliooni pääset tutustumaan täällä: www.anikoivisto.com


Älä turhaan epäröi ottaa yhteyttä jos jokin asia askarruttaa :)

nettestenmark

Nette Stenmark

Toimin Beauty Studio Aimien kosmetologina. Minulta hoituu sokeroinnit, jalka- ja kasvohoidot, kuumakivihieronnat sekä ripsien ja kulmien värjäykset. Seuraan trendejä, ja pyrin myös uudistamaan palvelujani näiden mukaan.
Iho on elimistömme suurin elin, joten on sanomattakin selvää, että se vaatii jatkuvaa hoitoa. Autan sinua hoitamaan ihoasi oikeilla tuotteilla sekä saamaan arjen murheet ja stressin taka-alalle. Rentoudu, ja anna minun tehdä päivästäsi parempi.


A little luxury goes a long way!