Lash Lift, Lash Booster & Lamination

Perinteisen ripsipermanentin on nyt korvannut ihana Lash Lift -hoito, jossa kihartamisen sijaan omat ripset nostetaan tyvestä silikonimuottien avulla ja värjätään, jolloin avataan katsetta ja luodaan illuusio pidemmistä ripsistä. Tätä täydennetään uudella Lash Booster -käsittelyllä,  joka ravitsee ripseä, lisää syvyyttä, kiiltoa ja volyymiä. Tuote sisältää B5-vitamiinia, keratiinia ja hyaluronihappoa mikä auttaa kosteutta pääsemään ripsen sisään saaden sen näyttämään täyteläisemmältä ja terveemmältä.

Hoidon lopuksi ripsiin sivellään vielä musta Lamination, joka tuo lisää tummuutta sekä syvyyttä.

Tämä hoito on erittäin hyvä, jos toivot pientä katseen kirkastusta ja helpotusta arkiaamuihin! Soveltuu hyvin myös sinulle, joka haluat pitää ripsienpidennyksistä taukoa, olet kenties allergisoitunut ripsiliimalle, tai et jostain muusta syystä pysty ripsienpidennyksiä ottamaan.  Lash Liftiä EI kuitenkaan suositella raskaana oleville. Tämä johtuu hormoneista, sillä emme voi taata että taivutus pysyy.

Voit myös ostaa kotiin Lash Laminationin, joka sisältää paljon hyviä aineita kuten aminohappoja sekä proteiineja, se antaa mustan ja intensiivisen sävyn, ja toimii kuin ripsiväri, mutta kosteuttaa, eikä sitä tarvitse pestä pois.


Lash Lift kestää ripsissä 6-8viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvuvauhdista.