Rakas asiakas, mitä tehdä ENNEN ripsienpidennyksiä?

Nämä ohjeet ripsienlaittoon valmistautumiseen on laatinut maahantuontiyrityksen, Salon Volumen väki.

Olet jo tehnyt suuren taustatyön katselemalla tekijäsi työnäytekuvia, kuunnellen muiden suosituksia, kenties katselet vielä muiden ripsiä ja mietit millaiset haluat.

Kun menet ripsiajalle, kerro tekijälle millaiset ripset haluaisit. Kuvaile mahdollisimman tarkasti, sillä toisen ''melko luonnollinen'' voi olla toisen näyttävä, ja toisin päin. Kerro, haetko mieluummin pituutta vaiko tuuheutta, haluatko kaarevuutta vaiko mieluummin loivemmat, saako pituutta lisätä runsaasti vaiko vain siten, että näyttäisi kuin olisi vain ripsiväriä..

Kerro myös tuleeko ripset jatkuvaan käyttöön helpottamaan arkiaamuja, vaiko kertaluontoisesti johonkin juhlatilaisuuteen. Näin tekijäsi voi parhaiten suunnitella ja toteuttaa juuri Sinulle sopivat ripsienpidennykset.

Ennen ripsiaikaasi välttele muutamaa päivää aiemmin öljypitoisten tuotteiden käyttöä puhdistustuotteissa sekä rasvoissa silmänympärysiholla. Näitä joudut välttämään myös aina ripsienpidennysten käytön aikana. Myös vahvoja rajauksia on syytä välttää, sillä usein juuri ne jättävät tyypillisimmin jäämiä luomenreunaan juuri ripsien tyveen, josta itse et niitä helposti huomaa, mutta ylhäältä päin tekijäsi saattaa huomata.

Ripsiajalle on erittäin tärkeää saapua aina puhtain ripsin. Kaikenlainen lika, rasva, ja meikin jäämät heikentävät liimasidosta. Tämä on tärkein asia koko prosessissa. Sopiva aikaväli pestä kasvot öljyttömällä puhdistustuotteella ennen laittoa on 60-30min välillä. Näin ripsesi ovat varmasti puhtaat sekä riittävän kuivat ripsiliiman toimimisen kannalta. (Oma luonnollinen ripsi sisältää aina jonkin verran kosteutta. Ripsiliima ei pelkää kosteutta, vaan kaikkia edellä mainittuja.) Huomioi, että pelkkä vesi ei ole riittävä puhdistukseen, vaan ripsille tarvitaan öljytön puhdistustuote. Rasvaisia astioitakaan ei tiskata pelkällä vedellä. Puhdistustuotteen ollessa vaahtomainen tai geelimäinen, saa sen helpoiten levittymään myös aivan ripsirajaan.

Ripsivärin käyttö ennen ripsienlaittoa voi vaikuttaa pysyvyyteen radikaalisti, sillä ripsivärien sisältämät vahat jäävät herkästi ripsen pintaan eivätkä päästä liimaa ripsen ensimmäisestä suomukerroksesta eteenpäin, joka tarkoittaa, että ripsi jää pintakiinnitykselle eikä muodostunut liimasauma ole kestävä. Suositeltua on, että saman päivän aikana ei ripsiväriä olisi käytetty ollenkaan. Jo edellisenä päivänä olisi hyvä vältellä raskaita rajauksia sekä ripsiväriä.

Saat ripsillesi viikon takuun ainoastaan noudattamalla näitä ohjeita :)


Nuori asiakkaamme, huomioithan että alle 18 vuotiaalta pyydämme vanhempien suostumuksen, ja alle 16 vuotiaille emme valitettavasti laita ripsienpidennyksiä lainkaan.