Magneettiripsien sovitus

Magneettiripset ovat valloittaneet markkinat ja korvanneet meille tutut, liimalla kiinnitettävät tekoripset. Sanansa mukaisesti nämä ihanuudet kiinnitetään magneettien avulla. Ripsinauha asetetaan luomelle, ripsien tyveen, ja magneettien pienet vastakappaleet kiinnitetään alakautta niin että omat ripset jäävät magneettien väliin. Monille tämä pikkunäperrys aiheuttaa vaikeuksia, jonka takia markkinat ovat vastanneet ongelmaan magneettisella silmänrajauksella. Laitat siis vain itsellesi eyelinerin, annat hetken kuivua, ja asetat ripsinauhan sen päälle. Nauhassa olevat magneetit tarrautuvat rajaukseen ja pysyvät paikoillaan koko illan! Nämä on ihan MUST HAVE!

Meiltä löytyy kahdelta eri brändiltä laadukkaat, kevyet ja pehmoiset ripset monissa eri malleissa ja pituuksissa, sekä tietysti se ihana magnetic eyeliner. Jotta et turhautuisi ripsiä asetellessasi, ja rahasi eivät menisi hukkaan, me opastamme sinua ripsien oikeaoppiseen asentamiseen. Saat meiltä myös hoito ohjeet, joita noudattamalla magneettiripset voivat kestää jopa 100 käyttökertaa.

Meiltä voit varata henkilökohtaisen sovituksen, mutta suosittelemme tulemaan porukalla, jolloin tilaisuus on maksuton, ja maksatte siis ainoastaan tuotteista. Meillä on myös yleensä sovitukseen osallistuville erilaisia tarjouksia ;)


Henkilökohtainen sovitus
(sis.yhdet magneettiripset) 

59€
Magneettiripset
38€
Magnetic eyeliner39€
Muoviset asennuspinsetit  3€


Yhteydenotot ja varaukset 2-6 hengen sovitukseen joko puhelimitse

045 694 1003 tai sähköpostilla info@beautystudioaimie.com

Beauty Studio Aimie myöntää kaikista normaalihintaisista palveluista 10% opiskelija-alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Huomioithan että varattu aika tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varausta puhelimitse tai tekstiviestillä. Jos joudut tämän jälkeen perumaan, on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun normaalihinnasta. Peruuttamattomasta ajasta tai juuri ennen varauksen alkua perimme 100% palvelun normaalihinnasta. 

Hinnasto voimassa 31.12.2021 asti. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.