RIPSIENPIDENNYKSET

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Tässä tekniikassa asennettaan aina yksi pidennyskuitu yhteen omaan luonnonripseen. Omien luonnonripsien määrä määrittelee lopputuloksen tuuheuden. Suosittelemme valitsemaan klassisen pidennyksen mikäli toivot ripsiisi lisää pituutta tai luonnollista ripsiväri lookkia. 

 

LUE LISÄÄ GLORYN ripsienpidennyksistä VOLYYMIPIDENNYS

 

Volyymipidennys tuo sananmukaisesti ripsiisi lisää volyymiä. Tässä tekniikassa käytetyt kuidut ovat klassisia kuituja paljon ohuempia ja kevyempiä, mikä mahdollistaa sen, että niitä voidaan asentaa yhdelle luonnonripselle useampia pienen viuhkan muodossa. Kuitujen määrää yhdessä viuhkassa säädellään sekä halutun lopputuloksen että omien ripsien kantavuuden mukaan.

Suosittelemme valitsemaan volyymipidennyksen mikäli toivot ripsiisi lisää tuuheutta ja tummuutta. Tämä tekniikka soveltuu myös jos luonnonripset ovat todella hennot ja rasittuvat klassisesta pidennyksestä, sillä volyymikuiduilla voimme tehdä hyvin kevyitä, vain 2-3 kuidun viuhkoja, jolloin rasitus omalle ripselle on huomattavasti pienempi.ENNEN RIPSIENPIDENNYSTÄ

 

Suosittelemme välttämään silmien rajauksia sekä öljypitoisia tuotteita paria päivää ennen ripsienpidennys aikaasi. Öljy tekee ripsistä liukkaat ja rajaus jättää helposti esimerkiksi vahajäämiä ripsien tyveen, mikä voi heikentää pidennysten pysyvyyttä. Paras ja pysyvin lopputulos saadaan jos jättää myös ripsivärin pois edellisenä tai ainakin samana päivänä, ja saapuu ripsiajalle puhtain silmin.RIPSIEN LAITON JÄLKEEN


Ripsien kastelua tulisi välttää noin 2-3h heti laiton jälkeen, jotta liima on varmasti kovettunut. Pidennysten kanssa on vältettävä öljypitoisten meikkien, puhdistustuotteiden ja silmänympärysvoiteiden käyttöä. Hygienia on erittäin tärkeää ja myös ripsienpidennysten pysyvyyden kannalta tulee huolehtia ripsien päivittäisestä pesusta. Paras vaihtoehto pidennysten kanssa käytettäväksi on vaahtomainen tai geelimäinen puhdistustuote.
Mikäli olet epävarma oman tuotteesi sopivuudesta, saa myös meiltä ostettua pidennyksille suunnitellun, täysin suomalaisen ja vegaanisen puhdistusvaahdon.


TAKUU

Noudattamalla ennen - jälkeen hoito ohjeita, annamme ripsienpidennyksille viikon takuun. Mikäli siis kuidut karisevat reippaasti jo ensimmäisen viikon aikana, tarjoamme uuden laiton/huollon veloituksetta. 

 


NUORI ASIAKKAAMME

Huomioithan että alle 18 vuotiailta tarvitsemme vanhempien suostumuksen, ja alle 16 vuotiaille emme valitettavasti tee pidennyksiä lainkaan.
Mikäli ajalle saapuessasi ei sinulla ole esittää vanhempien suostumusta, ei pidennyksiä voi laittaa.

Palvelu katsotaan tällöin peruutusehtojen mukaisesti peruuttamattomaksi ajaksi, sillä aika jää käyttämättä. Vastuu luvan toimittamisesta on asiakkaalla.