Beaming White - Hampaiden valkaisu

Meiltä saat luonnollisen kauniin hymyn markkinoiden turvallisimman valkaisutekniikan avulla. Tätä menetelmää käyttäessä ei esiinny kipua tai vihlontaa. Valkaisutulos on yksilöllinen ja vaihtelee 2-8 asteen välillä. Hampaiden valkaisu on hoito, joka vaalentaa hampaan poistamalla kiilteen värjäymät LED-laservalon avulla. Tämä teknologia mahdollistaa valkaisun, jossa ei käytetä peroksidia. Valkaisugeelimme on siis täysin peroksiditon ja täten 100% turvallinen kiilteelle sekä kudoksille annettuja ohjeita noudatettaessa.

Kenelle soveltuu?

Kaikille yli 18-vuotiaille, joilla on terveet hampaat ja hammaskivi poistettu ennen valkaisuun saapumista.

Ei kuitenkaan raskaana oleville, imettäville, valoallergiasta kärsiville, melanoomaa sairastaville tai potilaille, joilla on kemoterapiahoidot kesken.

Valkaisun jälkeen

Toimenpiteen jälkeen tulisi ensimmäiseen tuntiin olla syömättä ja juomatta (vesi sallittu). 24 tunnin ajan suositellaan valkoista dieettiä, eli vältetään kaikkea värillistä. Myös kahvia, teetä ja hapokkaita juomia tulisi välttää 24 tunnin ajan.

Kuinka kauan tulos kestää?

Riippuen omista elämäntavoista, juoma ja ruokatottumuksista, ylläpitääksesi valkoista hymyäsi, tulee valkaisu uusia noin 4-6kk välein.