Valokuvaus & kuvausmeikki

Olisiko sinulla tarvetta uudelle kuvalle henkilökorttiin, LinkedIn tai vaikka Facebook profiiliin? Meillä se onnistuu!

Saat meiltä täällä paikan päällä toiveidesi mukaisen kuvausmeikin, valokuvauksen ja yhden käsitellyn valokuvan sähköisessä muodossa kahdessa eri kuvakoossa, joista toinen sopii nettipalveluihin ja toinen printtaukseen. Sinun on mahdollista tietenkin tilata myös lisäkuvia :)


Valokuvaus meikkauksella    115,-

Valokuvaus ilman meikkiä    65,-

Lisäkuvat käsiteltyinä:          19,-/kpl


Huomioithan:

Hoitolallamme tapahtuva kuvaus on puolivartalo- ja/tai lähikuva, emme siis pysty täällä toteuttamaan kokovartalokuvaa. Jos sinulla on kiinnostusta laajempaan kuvaukseen, esimerkiksi huomenlahjaksi, ystävälle polttareihin tai vain itsellesi muistoksi niin otathan yhteyttä kuvaajaamme henkilökohtaisesti sähköpostilla ani.koivisto@gmail.com tai puhelimitse 040 768 5561. Isommat kuvaukset pystymme toteuttamaan valokuvaus studiolla Vallilassa. Kuvaajan portfolion ja studiokuvauksen hinnaston löydät täältä: www.anikoivisto.com

Lämpimästi tervetuloa kuvauksiin :)

Beauty Studio Aimie myöntää kaikista normaalihintaisista palveluista 10% opiskelija-alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Huomioithan että varattu aika tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varausta puhelimitse tai tekstiviestillä. Jos joudut tämän jälkeen perumaan, on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun normaalihinnasta. Peruuttamattomasta ajasta tai juuri ennen varauksen alkua perimme 100% palvelun normaalihinnasta. 

Hinnasto voimassa 31.12.2021 asti. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.