Meikit

Meillä järjestyy meikkaukset niin arkeen kuin juhlaan.

Juhlameikin ja päivämeikin ero on vahvuus, niin meikkipohjan, silmien kuin huulienkin osalta. Päivämeikkiin kuuluu raikas silmämeikki, kevyempi pohja ja heleämmät huulet, kun taas juhlameikissä voimme tehdä vaikka tummemmat smoky silmät tai näyttävät silmienrajaukset. Mikäli olet epävarma kumpi meikki sinun tulisi valita, tai sinulla on tarvetta erikoisemmalle meikille/maskeeraukselle, voit aina soittaa meille niin me autamme. 

Viikonlopuille suosittelemme ajanvarausta puhelimitse tai sähköpostilla sillä meillä ei lähtökohtaisesti ole nettiajanvaraus auki la-su.


Juhlameikki    60€
Päivämeikki45€

Beauty Studio Aimie myöntää kaikista normaalihintaisista palveluista 10% opiskelija-alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Huomioithan että varattu aika tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varausta puhelimitse tai tekstiviestillä. Jos joudut tämän jälkeen perumaan, on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun normaalihinnasta. Peruuttamattomasta ajasta tai juuri ennen varauksen alkua perimme 100% palvelun normaalihinnasta. 

Hinnasto voimassa 31.12.2021 asti. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.