Kasvohoidot

Denova Pro on korkealaatuinen ammattikosmetiikka sarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hinta-laatu suhde. Tuotesarja sisältää hoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin sekä ihoa hellivään merilevään.

Kaikki Denova Pron tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella ja tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

Ihotyypin mukainen kasvohoito 60min  79€ 


Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, ihotyypin mukaisen kuorinnan, kasvohieronnan, tehoseerumin, naamion ja loppuvoiteet 

Mekaaninen ihonpuhdistus 60min  69€ 

Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet

Täydellinen kasvohoito 75min  89€ 

Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan kasvo- ja decolteehieronnan, tehoseerumin, naamion ja loppuvoiteet

Hedelmähappokuorintahoito 60min  89€

Kosmeettinen kuorintahoito ihon uudistamiseen. Ihoa kirkastavassa ja uudistavassa hoidossa käytetään AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat iholle tasapainon. Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, juonteisiin, maksaläiskiin sekä iholle, jossa huokoset ovat laajentuneet. Suositellaan myös sarjahoitona.

Nuoren ihon puhdistus 60min  60€ 

Alle 18-vuotiaille tarkoitettu ihotyypin mukainen kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen. 


Ultraäänipuhdistus 60min 69€


Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan/puhdistuksen käyttäen ultraäänilaitetta, naamion ja loppuvoiteet. Ultraäänipuhdistus on hyvä vaihtoehto herkemmälle iholle korvaamaan mekaanisen ihonpuhdistuksen.

VARTALOHOIDOT

Rentouttava kokovartalohieronta ja kuivaharjaus

30min     35€
60min65€

Kuumakivihieronta

30min     40€
60min70€

Beauty Studio Aimie myöntää kaikista normaalihintaisista palveluista 10% opiskelija-alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Huomioithan että varattu aika tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varausta puhelimitse tai tekstiviestillä. Jos joudut tämän jälkeen perumaan, on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun normaalihinnasta. Peruuttamattomasta ajasta tai juuri ennen varauksen alkua perimme 100% palvelun normaalihinnasta. 

Hinnasto voimassa 31.12.2021 asti. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.